La Nemui la lia al Japo


Addition to Japan Blog Directory

New Blog: la Nemui la lia al Japo

Entre nens de primària, assajos de taiko i Kit Kats de gustos impossibles, la Nemui apropa la seva particular visió de la cultura i la societat japonesa a tothom que tregui el nas per aquest raconet del núvol.

About this Japan blogger

Sóc una periodista catalana experta en Japó que, després d’haver viscut un any a Tokyo, l’agost de 2009 va anar a petar a la Vila del Pingüí. Des d’aleshores, treballo com a Coordinadora de Relacions Internacionals, una mena d'”ambaixadora de bona voluntat” de la cultura catalana i espanyola.

Recent posts

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s